Απάτες – Eπιτήδειοι Nτετέκτιβ – Ιδιωτικοί Eρευνητές

drindrin και Ντετέκτιβ
Μια απάτη, μια κακόφημη ενημέρωση και παραπλάνηση για τον αναγνώστη
.

Μια προσβλητική κακόβουλη, προπαγανδίστικη τέχνη υστεροβουλίας από τον κάθε συντάκτη των άρθρων και ιστοσελίδων που γράφονται σκόρπια στο ίντερνετ.
Τα εν λόγω αναφέρονται στο όνομα της drindrin.gr και σε ένα συσχετισμό με τούς Ντετέκτιβ (ιδιωτικούς ερευνητές).
Αναφέρουμε δε πως ουδεμία σχέση υπήρχε και υπάρχει με τους Ντετέκτιβ (ιδιωτικούς ερευνητές), τις γνώσεις και τις ικανότητες της drindrin.gr έως τώρα.
Τα άρθρα είναι ψευδή και στημένα, σκόπιμα καταχρηστικά για λόγους διαφήμισης και εντυπωσιασμού κάποιων "κυρίων", όπου εκμεταλλεύονται το όνομα και την ιδιότητα της drindrin.gr εις βάρος ανυποψίαστων πελατών.

Καμία επίσημη γραπτή αναφορά δεν έχει γίνει ποτέ από μέρους της Αστυνομίας, των Διωκτικών Αρχών που να συνδέει τις ιδιότητες και τις ικανότητες της drindrin.gr με τους Ντετέκτιβ (ιδιωτικούς ερευνητές) και όλα αυτά τα οποία αναφέρουν αυτά τα άρθρα.

Έχουμε ξεκινήσει εκστρατεία μαζεύοντας ότι καταχρηστικό, κακόβουλο άρθρο υπάρχει σε συνεργασία με την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης την Google και σε μια πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου ορισμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, να καταργήσουν τα αποτελέσματα για τα ερωτήματα αναζήτησης που περιέχουν το όνομά τους, εφόσον τα εν λόγω αποτελέσματα είναι ανεπαρκή, μη συναφή ή μη συναφή πλέον σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.
Ενδέχεται επίσης να προωθήσουμε και τυχόν συνοδευτικά στοιχεία, στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων, ενώ ενδέχεται να ενημερώσουμε τους webmaster, των οποίων το περιεχόμενο πρόκειται να καταργηθεί από τα αποτελέσματα αναζήτησης λόγω της καταγγελίας μας.